11:35
14.01.2022

Лікувальні заклади Стрия розпочали новий рік без боргів

Понад 7 млн грн сплатили медикам Стрийської центральної міської лікарні

На початку грудня заборгованість по заробітній платі для медиків складала понад 10 млн грн. Міська рада звернулася з потребою до Департаменту охорони здоров’я ЛОДА. Завдяки підтримці керівництва Львівської обласної державної адміністрації необхідну субвенцію з державного бюджету на погашення заборгованості вдалося отримати.

Про це інформує Telegram-канал Стрийської міської ради, пишуть “Львівські новини”.

Понад 7 млн грн сплатили медикам Стрийської центральної міської лікарні, 2 млн 800 тис.грн  – Стрийській центральній районній лікарні, більше 300 тис. грн – міській дитячій лікарні. Завдяки цьому вдалося зняти соціальну напругу у громаді.

Міський голова Олег Канівець зазначив:

«Радію, що нам вдалося сплатити медикам усю заборгованість по заробітній платі. Хочу відзначити, що це не було б можливим без допомоги голови ЛОДА Максима Козицького та відповідно Департаменту охорони здоров’я. Також хочу подякувати Міністерству охорони здоров’я та Президенту України Володимиру Зеленському. Ми продовжуємо працювати, відстоювати інтереси та розвивати нашу медичну сферу».

А тим часом медзаклади міста подали в НСЗУ вже 42 пакети по наданню медичної допомоги. (Було 36). А отже вже з цього року у Стрию можна буде отримати медичну допомогу у нових напрямках.

Фото: Telegram-канал Стрийська міська рада

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі