12:49
16.09.2021

ЛОДА підписала Меморандум про співпрацю із Західним міжрегіональним управлінням юстиції та Радою арбітражних керуючих

Співпраця передбачає популяризацію роботи арбітражного керуючого та запровадження нових механізмів

Сьогодні, 16 вересня, в межах XX Міжнародного економічного форуму Львівська ОДА підписала Меморандум про співпрацю із Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції м. Львова і Радою арбітражних керуючих.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пишуть “Львівські новини”.

Меморандум передбачає співпрацю в частині популяризації роботи арбітражного керуючого, запровадження нових механізмів, в тому числі і на законодавчому рівні в частині покращення справ про банкрутство і їх ведення, умови роботи арбітражних керуючих і популяризацію професії.

В цьому напрямку Міжрегіональне управління юстиції вже підписало меморандуми про співпрацю з трьома вищими навчальними закладами: ЛНУ Франка, Острозька академія і Луцький університет, тут формують відповідні курси навчання.

“Також Меморандум передбачає співпрацю у напрямку економічного розвитку підприємств та територій, відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутом, антикризові програми, виявлення ознак неплатоспроможності підприємств, діагностика кризового стану та загрози банкрутства підприємств установ та організацій, які перебувають у сфері управління ода”, – йдеться у дописі.

Читачам також цікаво:

Коментарі