10:20
09.02.2021

Львів’ян просять допомогти багатодітній родині, чия квартира майже згнила (ФОТО)

Зараз у квартирі живуть бабуся, двоє сестер і шестеро 6 дітей

Львів’ян просять допомогти багатодітній родині, яка проживає у складних умовах. Зараз у квартирі живуть бабуся, двоє сестер і шестеро 6 дітей (чотири хлочика і дві дівчинки). У жодної сімейне життя не склалося, але вони не опустилися на соціальне дно, не спились і не покинули дітей.

Про це пише Твоє місто, повідомляють Львівські новини.

Відомо, що родина з дев’яти осіб мешкає в одній кімнатці (друга прохідна, швидше, як коридор). Квартиру колись сильно затопили сусіди. Стіни увібрали воду, полізла плісніва. З часом почала вздуватись і підлога. І без чоловічої допомоги жінки не справились. Квартира, у буквальному сенсі згнила.

«Це хороша родина – проста і скромна. Жінки працюють, алкоголю не вживають, але їм ніколи не справитись з цим «сніжним комом» проблем», – йдеться у повідомленні.

Небайдужих просять допомогти родині зробити ремонт, зібрати меблі і техніку. Зокрема, потрібні: будівельні матеріали; меблі, ліжка, дивани, столи тумбочки, крісла; на підлогу ламінат, ковролін, лінолеум; холодильник; пральна машина; порохотяг; унітаз; газова плита.

Долучитися фінансово можна тут

Приват банк

5168 7422 0260 5725

Іванов Віталій

Моно:

5375 4141 1441 5010

Бо треба безліч коштів на матеріали…

Також можете поділитися меблями/технікою…

Контактний номер 0630240090 Віталій

Коментарі