18:34
17.09.2021

Львів’янка перемогла у національному конкурсі флористів

Рішенням суддів, які оцінювали за 100-бальною системою у різних категоріях її робота набрала найвищу оцінку

У Києві 15-16 вересня у межах Різдвяної виставки проходив конкурс флористів. Перемогу здобула львів’янка Леся Романюк.

Про це інформує “Твоє місто”, пишуть “Львівські новини”.

Між собою змагалися 13 кращих флористів з України.

Всього  конкурс налічував чотири завдання, про три з яких флористи знали заздалегідь, а четверте завдання стало для всіх сюрпризом.

Леся Романюк працює із квітковими композиціями вже понад 10 років.

«У флористиці я вже 11 років, і це не є перший конкурс. Ця перемога дає натхнення для подальшого саморозвитку та української флористики. В мене є мрія, щоб українська флористика стала особливою і неповторною серед інших у світі», – каже вона.

Фото: Твоє місто

«За результатами їхнього суддівства мої роботи набрали найбільше балів і я стала переможницею», – додає флористка.

У професійних конкурсах ці роботи не є комерційною флористикою. Це як звичайна висока мода, тобто те, що ніколи б не одягнув, але його оціннюють за вмінням і майстерністю скористатися композицією та дизайном, поєднанням різних матеріалів і фактур, швидкістю, технічністю і чистотою виконання, зазначає флористка. І, мабуть, за цими показниками її роботи визнали найкращими, розмірковує переможниця.

Всі роботи були новими, адже жінка придумала багато технік сама, які до цього в Україні було дуже мало вживані. Перемогла новизна, незвичний дизайн і відповідність тематики. Рішенням суддів, які оцінювали за 100-бальною системою у різних категоріях її робота набрала найвищу оцінку. Оцінювання було анонімним.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі