18:29
23.03.2021

Львів’яни на повітряній кулі перелетіли усі Сколівські Бескиди (ФОТО, ВІДЕО)

“Наша злагоджена команда зібрала кулю за двадцять хвилин і ми у небі”

Засновник проєкту Explorer Lviv Андрій Риштун разом із ще трьома учасниками команди на повітряній кулі пролетіли усі Сколівські Бескиди.

Про це пишуть Львівські новини.

Політ на повітряній кулі відбувся у понеділок, 22 березня. Андрій Риштун розповідає, що розпочали політ від села Розсохач

“Вчора нам вдалося перелетіти всі Сколівські Бескиди та пройти точнісінько над їх перлиною – горою Параска. Ми кілька тижнів чекали ідеальної погоди і от нарешті! Ранкове сонце, мороз, засніжені схили та повна куля теплого повітря – все що потрібно для щастя повітроплавця. Ми стартанули від села Росохач що коло Тисовця а приземлилися з іншої сторони Бескидів, біля селі Корчин. Таким чином ми перелетіли всі Сколівські Бескиди на повітряній кулі.

У Львові снігу катьма а в Карпатах навіть трактори дороги розчищають! От ця почищена сільська дорога і виявилася єдиним придатним місцем для старту. Було слизько але рівно. Наша злагоджена команда зібрала кулю за двадцять хвилин і ми у небі! Жодній сонній машині рух ми не перекрили”, — пише Андрій Риштун на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Коментарі