09:48
07.12.2021

Львів’янин презентує книгу про життя у США

Автор книги — Остап Яриш — журналіст, відеограф, репортер

Сьогодні, 7 грудня, о 17:30, відбудеться онлайн-презентація книги львів’янина Остапа Яриша “This is Америка. Історії не з Голлівуду”. 

Про це інформує “Lviv Media Forum”, пишуть “Львівські новини”.

“Расова нерівність, вільне володіння зброєю, нелегальна праця, “американська мрія”, емігранти, житло, зміна клімату, любов до своїх дітей, бажання стати щасливим у новій країні, туга за землею батьків, страх перед невідомим і сміливість говорити з “ворогом”, фермери, Нью-Йорк, борги, люди і їхнє життя — 10 репортажів про країну, яку так багато уявляють і по-своєму розуміють та сприймають, яка так довго вважається прикладом для інших країн. У книзі є історії організаторки протестів Black Lives Matter, темношкірого музиканта, який через дружбу із сучасними ку-клукс-кланівцями переконує їх змінити погляди, про корінних американців, про прихильників Трампа та інші”, — йдеться у описі книги.

Автор книги — Остап Яриш — журналіст, відеограф, репортер. Живе і працює кореспондентом у Вашингтоні (США). У 2021 році ввійшов до списку «30 до 30: Хто творить майбутнє українських медіа».

Онлайн-трансляція презентації відбудеться на сторінці Бібліотеки УКУ, Видавництво «Човен» та Lviv Media Forum.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі