13:03
02.11.2021

Львів’янин видасть власну книгу про життя у США

Автор — Остап Яриш — журналіст, відеограф, репортер, родом зі Львова

Вчора, 1 листопада, видавництво “Човен” анонсували друк книги «This is Америка. Історії не з Голлівуду». Вона присвячена життю в США, написав її український репортер Остап Яриш, який є уродженцем Львова.

Про це повідомляє фейсбук-сторінка видавництва, пишуть “Львівські новини”.

“Ми впевнені, що ця книга варта вашої уваги, бо історії, які ви знайдете на її сторінках, – цікаві, ексклюзивні, несподівані, драматичні, яскраві, дотепні, щирі. Расизм, контролювання зброї, нелегальна міграція, бідність і шлях до американської мрії – у цій книжці зібрано історії людей із різних куточків США, із різними політичними поглядами та життєвою філософією, які переживають турбулентні для країни часи пандемії та президентських перегонів”, — йдеться у дописі.

Книга «This is Америка. Історії не з Голлівуду», фото: “Човен”

Остап Яриш – журналіст, відеограф, репортер, який від 2019 року живе у Вашингтоні (США) та працює в українській редакції «Голосу Америки». В минулому лауреат журналістських премій PRESSZVANIE–2018 («Відкриття року»), «Високі стандарти журналістики–2019» («За швидкий та якісний розвиток у професії»). У 2021 році ввійшов до списку «30 до 30: Хто творить майбутнє українських медіа».

Остап Яриш, фото: Громадське

Передзамовлення книги будуть доступні з 18 листопада.

Читачам також цікаво:

Коментарі