16:22
13.03.2021

Львів’янин застав на “гарячому” грабіжників у власній квартирі (ФОТО)

Грабіжники – мешканці Харківської області

12 березня на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення від 31-річного львів’янина, мешканця одного з будинків на вул. Широкій, про те, що  у його помешканні грабіжники.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Чоловіки, побачивши господаря, зістрибнули з балкону з висоти другого поверху та втекли. Також чоловік повідомив, що з квартири зникли ювелірні вироби та грошові кошти. 

До розкриття злочину та затримання зловмисників були задіяні оперативники управління карного розшуку та управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також оперативники сектору кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції.  

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких викрили та затримали двох мешканців Харківської області віком 30 та 42 роки, причетних до вчинення злочину. 

Під час невідкладного обшуку в орендованій квартирі, де мешкали “гості” нашого міста, поліцейські виявили та вилучили викрадені з квартири на Широкій ювелірну прикрасу, гроші та інші речові докази. 

За фактом слідчі  відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від чотирьох до восьми років. 

Досудове розслідування триває. 

джерело: Поліція Львівської області

джерело: поліція Львівської області

джерело: поліція Львівської області

Читачам також цікаво:

Коментарі