14:12
22.09.2021

Львівщина отримала 15 нових “швидких” (ФОТО)

Автомобілі облаштовані сучасним медичним обладнанням

 Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав 15 нових “швидких” на базі “Volkswagen Crafter”. 

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила голова Львівської РДА Христина Замула, пишуть “Львівські новини”.

П’ять з них поставлені через ДП “Медичні закупівлі України” МОЗ, десять закуплено за кошти Національної служби здоров’я.

У Львівському районі, відповідно до розподілу, нові автомобілі отримають:

  • Перемишляни;
  • Комарно;
  • Львів (медицина катастроф);
  • Великий Любінь.

Фото: Facebook, Христина Замула

У період загострення ситуації з поширенням коронавірусної інфекції кількість викликів зростає, тому зараз ці «швидкі» є особливо необхідні.

“Від стану автомобіля часто залежить не лише комфорт і безпека транспортування, а й час прибуття до пацієнта, особливо, коли відлік іде на хвилини”, – йдеться у дописі.

Фото: Facebook, Христина Замула

Христина Замула зазначила, що передані «швидкі» облаштовані сучасним медичним обладнанням. А їх можливостей вистачає, щоб прийти на порятунок до хворих у найвіддаленіші куточки та надавати допомогу в найскладніших ситуаціях.

“Але найголовніше у роботі швидкої допомоги – високий професіоналізм, людяність медиків та їхня готовність рятувати життя людей. Тому вкотре дякую медичним працівникам за нелегку і надважливу роботу!” – додала очільниця Львівської РДА.

Читачам також цікаво:

Коментарі