16:27
21.11.2022

Львівщина першою в Україні запровадить е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах

Реалізація проєкту займе близько шести місяців.

Сьогодні, 21 листопада, відбулося заключне засідання конкурсної комісії з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області незалежно від форми власності.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, пишуть Львівські новини.

Конкурсна комісія визначила переможцем компанію ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи».

“Інвестор за свої кошти закупить валідатори і встановить їх на приміські та міжміські автобуси, які курсують на території нашої області”, – зазначив Козицький.

Реалізація цього проєкту займе орієнтовно 6 місяців.

Також очільник області додав, що Е-квиток дозволить зробити обіг коштів у громадському транспорті Львівщини максимально прозорим, буде чіткий облік пільговиків, купляти квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток.

Львівська обласна державна адміністрація в газеті Львівська Пошта № 31 (2405) від 3 серпня 2022 року оголосила конкурс з відбору інвестора (оператора) для впровадження е-квитка.

Приймали документи для участі в конкурсі з 3 серпня до 16:45 9 вересня. Окрім компанії, яка перемогла, за можливість впроваджувати е-квиток на Львівщині змагалися: ТОВ «МД Софт»; ТОВ «Гіс-Сервіс»; ТзОВ «Ізі софт».

Читачам також цікаво:

Коментарі