10:00
17.02.2023

Львівщину відвідав губернатор штату Нью-Джерсі Філ Мерфі (ФОТО)

Сім’я Мерфі передала діткам-ВПО солодощі й подарунки

Пан Мерфі та його дружина Теммі побували в одній зі шкіл Шегинівської громади на Яворівщині, де зараз живуть сім‘ї з дітьми, які змушені були покинути свої домівки через напад poсії.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, пишуть Львівські новини.

У ніч на 16 лютого pocійські окупанти вдарили ракетами по Львівщині, але подружжя Мерфі візит у Львівську область не скасувало.

“Під час нашої зустрічі вони наголосили, що не бояться. Навпаки – їх мотивує сміливість та відчайдушність українців”, – зазначив Козицький.

Разом із благодійною організацією «United Sikhs» сім’я Мерфі передала діткам-ВПО солодощі й подарунки, наголосили: це для того, щоб вони не втрачали оптимізму, прагнення до ігор та відкритості до світу.

“Організація «United Sikhs», до слова, зараз всебічно підтримує наших громадян: щодня забезпечує тисячі людей гарячими стравами, ліками, одягом, засобами гігієни, фахівці організації надають медичну допомогу жителям України в зонах бойових дій та розгортають намети для обігріву. Дякуємо!” – йдеться у дописі.

“Під час зустрічі подякував панові губернатору та в його особі усім американцям, за неоціненну політичну, фінансову, гуманітарну та військову допомогу, за продовження санкційного режиму проти росії. Ми відчуваємо вашу активну проукраїнську позицію та віримо, що спільними силами дійдемо до перемоги України над ворожою навалою”, – зазначив начальник ЛОВА.

Також Козицький додав, що співпрацю із губернатором штату Нью-Джерсі не припиняють:

“Домовились про напрацювання тісніших контактів між нашими регіонами та плануємо підписати угоду про співробітництво між Львівщиною і Нью-Джерсі.”

Фото: Максим Козицький

Читачам також цікаво:

Коментарі