15:39
21.02.2022

Львівська міськрада замовчує вартість навчання зі стрільби

Про це повідомив журналіст Євген Міклушка

Впродовж останніх двох тижнів Львівська міська рада готувала працівників комунальних підприємств та посадовців міської ради  у домедичній допомозі та у поводженні зі зброєю. Журналіст Євген Міклушка звернувся із інформаційним запитом до ЛМР стосовно вартості таких навчань та, які структурні підрозділи провели оплату за нього.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Однак, відповіді на запитання про осіб, що приймали участь у практичних навчаннях, на яких полігонах (чи тирах) посадовці вчились стріляти, які суми оплати за навчання у поводженні зі зброєю, так і не отримав. 

“Пам’ятаєте оті милі фоточки чиновників Львівської міськради, де вони в своїх рученятах тримають гвинтівочки і пістолетики?

Так от: виявляється вже 500 людей з міської ради пройшли навчання. Звісно, це дуже добре. Як люди хочуть – Бог їм в поміч, зайвим не буде. А мені завжди цікаво, скільки то коштує, хто платить, ну і само собою – кому?

Пишу я значить такий запит до ЛМР: добрий день, щира Вам повага, будьте ласкаві, прошу розказати і так далі….

А у відповідь мені: виявляється – міська рада не знає кому і скільки платить за ті навчання, і навіть де вони проходять – теж не в курсі. Кажуть, нема тої інформації”, – зазаначив Євген Міклушка.

Фото: Facebook-сторінка Євгена Муклушки

Також журналіст додав, що обов’язково з’ясує, чому чиновниики замовчують інформацію стосовно того, скільки коштів виділено на таке навчання посадовців поводженню зі зброєю в межах Програми національного спротиву та, хто ці кошти врешті-решт освоює.

На фото Євген Міклушка

Довідка:

Програма національного спротиву передбачає навчання з домедичної допомоги, стрілецькі навчання та вишколи, співпрацю з батальйонами, які діятимуть на території львівської громади, а також розвиток необхідної інфраструктури в контексті територіальної оборони. 17 лютого ухвалу підтримали 56 депутатів Львівської міської ради.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі