12:42
16.02.2021

Львівська обласна рада відкрила свої двері художньою виставкою місцевих талантів

Перед входом до сесійної зали Львівської обласної ради відкрилася виставка юних художників.

Сьогодні, 16 лютого, перед входом до сесійної зали Львівської обласної ради відкрилася виставка юних художників “Малої академії мистецтв імені Емануїла Миська” .

Про це повідомила Львівська обласна рада.

Школа-інтернат для художньо обдарованих дітей  функціонує у селищі Підбужі, що на Дрогобиччині, а Львівська обласна рада спільно з Львівською академією мистецтв майже три десятиліття опікуються цим закладом. У Підбузькій школі-інтернаті  навчаються діти з усієї Львівщини.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, перед початком сесійного засідання, запросила депутатів  оглянути та отримати естетичне задоволення від робіт обдарованих дітей та надалі всіляко популяризувати твори митців Львівщини.

“Планую, щоб кожну сесію обласної ради ми відкривали мистецькою подією. Художні виставки тут, в приміщенні обласної ради, будуть відбуватися регулярно і популяризуватимуть наше мистецтво. Так ми надихнемо талановитих людей нашого краю і зробимо їх більш відомими та вмотивованими. Я б хотіла, щоб ми повсюди демонстрували  таланти людей з усіх куточків області”, – зазначила вона.

Коментарі