15:56
15.02.2022

Львівська облрада саботує підтримку Тероборони

Заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик на своїй Facebook-сторінці повідомив про те, що ЛОДА було подано проекти рішень стосовно виділення фінансового ресурсу для потреб територіальної оборони, а також передачі приміщень, що належать обласній раді, для одного із батальйонів тероборони. Однак, окремі посадові особи ЛОР відмовляються візувати подані проекти.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Вчора, 14 лютого,  відбулась розширена нарада під керівництвом голови ЛОДА Максима Козицького з керівниками правоохоронних органів, військового блоку та служб невідкладної допомоги, щодо готовності функціонування в умовах надзвичайної ситуації та військової агресії.

Як зазначив Андрій Годик, усі учасники наради, в тому числі в керівництво обласної ради на чолі з Іриною Гримак, задекларували готовність невідкладно розглянути питання пов’язані із функціонуванням підрозділів територіальної оборони.

На фото Андрій Годик

Козицький звернувся з ініціативою скликання позачергової сесії облради, щоб вирішити питання виділення фінансового ресурсу для потреб Тероборони.

“Згідно з Регламентом Львівської обласної ради, Львівською ОДА було подано відповідні проекти рішень. Однак, без пояснення причин окремі посадові особи ЛОР відмовляються візувати подані проекти. І на великий подив, допомога для підрозділів тероборони зупинилась на редакторах відділу протокольної роботи та редагування документів управління забезпечення діяльності обласної ради пані Ірини Посівнич та пані Надії Коцюби. Тут виникає питання – чи це їх власна «самодіяльність»?” – йдеться у повідомленні.

Годик  додав, що своїми діями вони свідомо підставляють керівництво обласної ради.

“Лише вчора керівникам Секретаріатів територіальних організацій Політичної партії «Європейська солідарність» було «спущено» зверху, щоб «керівники фракцій у місцевих радах не допустили у місцевих радах прийняття звернення щодо територіальної оборони, яке ініціюють СН. Для нікого не є секретом, хто є правлячою партією в ЛОР”, – зазначив заступник голови ЛОДА.

Також Андрій Годик повідомив, що сьогодні, вищевказані посадові особи ЛОР повернули проєкт рішення про внесення змін до бюджету Львівської області на 2022 рік.

“Мотив банальний – одна з візуючих осіб перебуває на лікарняному. Причина справді «поважна»! Це в той час, коли вся країна «стоїть на вухах» перед потенційним вторгненням ворога”, – підсумував Годик.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі