15:47
18.11.2021

Львівське подружжя на “Запорожці” поїде на ралі в Монте-Карло

Для команди з України – це дебют на змаганнях

Подружжя зі Львова, фотокореспондент Євгеній Кравс та його дружина Світлана, на антикварному «Запорожці» візьмуть участь у «Ралі Монте-Карло Класик» у 2022 році.

Про це інформує “Вгороде Львів”, пишуть “Львівські новини”.

Так, за кермом раритетного ЗАЗ-965 1967 року випуску буде Світлана. Другим членом екіпажу стане чоловік Світлани Євген Кравс. Автомобіль візьме участь у змаганнях під №410. Для команди з України – це дебют на вказаних змаганнях.

«Дуже втішна новина прийшла з Монте-Карло. Львівський сімейний екіпаж на антикварному “Горбатому Запорожці” ЗАЗ-965 у січні -лютому 2022 року пройшов усю процедуру дозвільних допусків та у складі української команди прийме участь у “Ралі Монте-Карло Класик” під стартовим номером 410. Трішки напрягає, що я буду лише штурманом, а за кермом дружина – Світлана. Мені вже трішки страшно: попереду – нічна виснажлива гонка гірськькими перевалами Провансу і серпантини Монте-Карло», – написав фотокореспондент Євгеній Кравс.

До слова, «Rallye Monte-Carlo» — це перегони, засновані в 1911 році. Їх організовує Королівський автомобільний клуб Монако, який також проводить і Гран-прі Формули-1. З 1927 року у змаганнях беруть участь і жінки. На ралі з’їдуться сотні автомобілістів. Світлана Кравс – це не єдиний представник України на змаганнях. Крім неї в заїзді планують взяти участь ще чотири українські гонщики з різних міст.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі