15:41
07.06.2022

Львівські десантники знищили пів сотні “елітного” полку рф (ВІДЕО)

Бій тривав близько 14 годин

Львівські десантники розповіли про знищення броньованої техніки ворога та  півсотні псковських десантників-окупантів на Донецькому напрямку.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Про це інформує 80-та окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, пишуть “Львівські новини”.

На Донеччині, під час спроби загарбників перерізати стратегічно важливу трасу, воїнами-десантниками було зірвано їх плани. Цей бій, розпочався, коли до українських позицій непомітно намагалась підібратись ворожа диверсійно-розвідувальна група. Українські військові вогнем з автоматичної стрілецької зброї, змусили їх відступити.

“Але, окупанти, не вгамувались, згодом підсилені бронетехнікою вони пішли в атаку. От тут львівські десантники влаштували їм “теплу зустріч”. Спочатку українські воїни, влучним пострілом з гранатомета “NLAW” спалили вщент російську бойову машину десанту та взялися до знищення противника.

Мужність та героїзм проявили наші воїни в ході запеклого бою, який тривав майже 14 годин”, – йдеться у повідомленні.

Російський підрозділ, який входить до складу 104-го десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії (м.Псков) в результаті зустрічі з львівськими десантниками того дня недорахувався кількох броньованих машин та до півсотні особового складу.

Читачам також цікаво:

Коментарі