15:15
17.09.2021

Львівські митники виявили контрабанду квадрокоптерів (ФОТО)

Невдовзі справу скерують до суду

Інцидент трапився сьогодні вночі, 17 вересня, на пункті пропуску «Краківець-Корчова». Митники разом з представниками департаменту по боротьбі з митними правопорушеннями виявили незадекларовані товари на суму 120 тисяч гривень.

Про це інформує Львівська митниця, пишуть “Львівські новини”.

Із Польщі прибув рейсовий автобус. Однак працівники митниці запідозрили, що у багажах пасажирів можуть бути товари, які підлягають митному оформленню.

Фото: Львівська митниця

І не помилились, так, як серед речей  виявили: квадрокоптери, системи стабілізації, програмно-апаратні комплекси ехолот, акумулятор живлення. За попередніми підрахунками орієнтовна вартість товарів складає понад 120 тисяч гривень.

Фото: Львівська митниця

Утім, один з пасажирів, 48-річний мешканець Вінниччини, все ж таки визнав, що багаж належить йому. Проте у декларації про них чомусь  не вказав.

Фото: Львівська митниця

Тим сами, чоловік гарантував, що не переміщує товарів, які підлягають письмовому декларуванню та оподаткуванню митними платежами.

“Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України”, – йдеться у дописі.

Усю продукцію митники вилучили, а її сумарну вартість підраховують.

Невдовзі справу скерують до суду.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі