15:32
22.11.2021

Львівські митники знайшли серед секонд-хенду понад дві тонни нового одягу (ФОТО)

Приблизна вартість товару — пів мільйона гривень

Сьогодні, 22 листопада, працівники департаменту по боротьбі з митними правопорушеннями знайшли понад дві тонни нового одягу серед секонд-хенду. Загальна вартість товару — близько пів мільйона гривень.

Про це інформує фейсбук-сторінка Львівської митниці, пишуть “Львівські новини”.

Фото: Львівська митниця

“Днями в пункт пропуску «Краківець-Корчова» (Львівська обл.) прибув вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. До митного контролю водій подав товаросупровідні документи, згідно з якими директор одного з підприємств у Словаччині на адресу ТОВ в м. Львів переміщував вживаний одяг, взуття, сумки, постіль тощо. Однак за результатами огляду товару митники спільно з прикордонниками серед вживаного одягу виявили понад 2,3 тонни незадекларованого нового одягу – сорочки, штани, спортивні костюми тощо – загалом понад 8 тис. одиниць товару. За попередніми підрахунками, їх вартість – близько пів мільйона грн“, — йдеться у повідомленні митників.

Фото: Львівська митниця

За словами митників, підприємець вже до цього вчиняв аналогічне правопорушення, проте до відповідальності його не притягували.

Фото: Львівська митниця

На правопорушника склали протокол про порушення митних правил, передбачене частиною 2 ст. 483 Митного кодексу України. Незадекларований товар вилучено. Його точну вартість встановлять експерти. Справу скерують до суду.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Коментарі