20:22
25.01.2022

Львівського митника впіймали п’яним за кермом (ВІДЕО, ФОТО)

Рівень алкоголю в організмі митника майже вдвічі перевищував допустиму норму

Патрульна поліція зупинила п’яного львівського митника Мар’яна Бедрія, який перебував за кермом автомобіля.

Мар’ян Бедрій – в.о. начальника відділу провадження у справах порушення митних платежів управління боротьби з контрабандою Львівської митниці.

Рівень алкоголю в організмі митника майже вдвічі перевищував допустиму норму та становив 0,36 проміле на момент проходження огляду, а допустима норма – 0,2 проміле.

Лише за п’ятим разом держслужбовець спромігся нормально продути у прилад “Драгер”.

Митника Мар’яна Бедрія зупинила за кілька кілометрів від роботи, на кільцевій дорозі Львова (поблизу “Фуджікури”).

За інформацією “Львівських новин”  митники святкували на роботі народження доньки їхнього колеги Олега Лева, в.о. начальника відділу протидії незаконному переміщенню наркотиків і зброї управління боротьби з контрабандою та порушенням митних правил Львівської митниці.

На фото Олег Лев

Раніше ми вже писали про Олега Лева, який приїздив, аби “допомогти” вирішити проблему свого колеги Івана Лопотича, кінолога Львівської митниці, якого  інспектори Патрульної поліції Львова зупинили п’яним за кермом автомобіля Skoda SuperB .

Спростування ! ! !

Одразу після інциденту, який сьогодні трапився з Мар’яном Бедрієм, джерело “Львівських новин” повідомило, що митники святкували день народження свого колеги Юрія Приходька, в.о. заступника Начальника митниці, в.о. начальника контрабандного відділу Львівської митниці. Серед контрабандистів він відомий на прізвисько “Юра Студєнт”.

Таке припущення джерела виглядало досить логічним, оскільки  до 1999 року День студента святкували саме 25 січня. Ми приносимо вибачення за неперевірену інформацію перед Юрієм Приходьком та всіма нашими читачами, що інсайд цілу годину був розміщений на нашому сайті.

На фото Юрій Приходько

 

 

 

 

Коментарі