18:46
26.01.2022

Львівського митника, якого впіймали п’яним за кермом, не відсторонили від роботи

Вчора, 25 січня, працівники патрульної поліції Львова зупинили п’яного львівського митника Мар’яна Бедрія, який перебував за кермом автомобіля. Як з’ясували журналісти, держслужбовця навіть не відсторонили від роботи.

Рівень алкоголю в організмі митника майже вдвічі перевищував допустиму норму та становив 0,36 проміле на момент проходження огляду, а допустима норма – 0,2 проміле.

Митника Мар’яна Бедрія, в.о. начальника відділу провадження у справах порушення митних платежів управління боротьби з контрабандою Львівської митниці, інспектори патрульної поліції зупинили за кілька кілометрів від роботи, на кільцевій дорозі Львова (поблизу “Фуджікури”).

На фото Мар’ян Бедрій

Замість того, аби відсторонити горе-митника від роботи керівництво Львівської митниці вирішило заступитись за недобросовісного чиновника.

На своїй офіційній сторінці подають інформацію, що Мар’ян Бедрій “відразу після перевірки на стан сп’яніння, який проводили партульні поліцейські за допомогою приладу Dragger (результат – 0,36 проміле), звернувся в один з державних медичних закладів для проведення паралельного аналізу. Згідно з даними експертизи, отриманими в медичній установі, вміст алкоголю у крові – відсутній.”

За інформацією джерела “Львівських новин” в управлінні Національної поліції у Львівській області для “вирішення” проблеми Мар’яна Бедрія було залучено одного з високопосадовців внутрішньої безпеки Нацполіції.

 

Коментарі