16:36
23.11.2021

Львівський активіст Святослав Літинський “потролив” правоохоронців (ВІДЕО)

Користувачі соцмережі Facebook схвально відреагували на вчинок чоловіка

Сьогодні, 23 листопада, ативіст зі Львова Святослав Літинський потролив правоохоронців та виклав відео у мережу, пишуть “Львівські новини”.

На площі Григоренка, 3 знаходиться ГУНП у Львівській області. Для того, аби там не паркувались автівки працівники поліції ставлять дорожні конуси, хоча – це незаконно.

Проте львів’янину Святославу Літинському вдалось вирішити цю проблему.

Активіст чемно запитав у працівника поліції чиї це конуси та, отримавши відповідь, що вони не належать ГУНП, поїхав у Бюро знахідок, щоб знайти власника.

Користувачі соцмережі Facebook схвально відреагували на такий вчинок Святослава:

  • “Молодець! Гарна ідея!”;

  • “Я просто в захваті від того тролінгу!!!”;

  • “Я кайфую від того як ти їх тролиш)))) дяк, Свят, за час, що тратиш на благу справу. Мирна людинізація))))”;

  • “Тролінг поліції найвищого рівня))))”.

     

Довідка:

Святослав Літинський – український громадський діяч, доктор філософії з фізико-математичних наук, викладач, відомий захисник української мови. Від 2012 року він через судові позови відстоює українську мову, якщо є порушення чинного законодавства.

Перший громадянин України, який отримав внутрішній паспорт без російськомовної сторінки. Виборов необхідність маркувати побутову та електронну техніку українською мовою іноземними компаніями.

Святослав Літинський домігся скасування регіональних мов у Херсоні, Дніпрі, Одесі, Харківській, Донецькій та Одеській областях. Також статус регіональної мови за поданням місцевого депутата скасували й в Запоріжжі.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі