19:28
15.11.2021

Львівський бронетанковий завод передасть чергову партію модернізованої техніки Міноборони (ФОТО, ВІДЕО)

Попри навантаженість, на заводі обіцяють до кінця року виконати замовлення

На Львівському бронетанковому заводі модернізують бойові машини піхоти. На БМП-1 встановлюють сучасні системи навігації, управління вогнем та цифрові радіостанції. Передати техніку Міністерству оборони планують до кінця цього року. Там і вирішать, куди передадуть бойові машини.

Про це повідомляє “Суспільне. Львів”, пишуть “Львівські новини”.

На бойових машинах піхоти (БМП-1) модернізують приціли, тепловізори та засоби зв’язку. Замовлення від Міністерства оборони отримали у жовтні. На львівському заводі їх не лише модернізують, але й випробовують.

“Зараз в короткі терміни взяли замовлення — думаю, що справимося з ним. Тут є цех для збірки, монтажний цех. Далі воно заходить на випробовування, на плавання, на стрільбу. Потім передаємо на доукомплектування у іншому цеху”, — розповів виробничий майстер Львівського бронетанкового заводу Анатолій Смочук.

Фото: “Суспільне. Львів”

Після того, як машини пройдуть випробування — їх миють, чистять і фарбують.

“Ми взяли близько десятка одиниць БМП-1 на капітальний ремонт і модернізацію. Цього року нас не дуже навантажили танками і вкінці року, щоби люди працювали, щоби виконати замовлення Міністерства оборони і допомогти одному з наших колег — Житомирському бронетанковому заводу, ми взялися за це замовлення”, — каже директор Львівського бронетанкового заводу Віктор Андрощук.

Окрім БМП-1 цього року на Львівському бронетанковому заводі модернізовували й інші бойові машини. Наприклад, танки Т-64.

Т-64, фото: “Суспільне. Львів”

“Ми цього року робили Т-64, Т-72, модернізацію БТС-4. У нас був дуже різнобарвний рік. Зараз взяли БМП і очікуємо ІМР-2. Ми ще беремо інженерну машину розгородження на ремонт”, — розповідає Віктор Андрощук.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі