17:35
29.09.2022

Любомир Паламар отримав звання «Почесний громадянин Стрия»

Чоловік був тренером збірної України на Олімпійських іграх в Атланті та Сіднеї

Сьогодні, 29 вересня,  на сесії Стрийської міської ради міський голова Олег Канівець привітав видатного стриянина, Заслуженого тренера України Любомира Паламаря з новим  званням та урочисто вписав його ім’я у Книгу Пошани Стрийської міської ради.

Фото: Стрийська міська рада

Любомир Паламар народився 21 жовтня 1952 року у Львові. Після закінчення Львівського державного інституту фізичної культури працював викладачем фізичного виховання, начальником інспекції у справах неповнолітніх та вчителем фізкультури. Його учні — переможці олімпіад, спартакіад міського, обласного та державного рівнів. Серед його вихованців — переможці регіональних і міжнародних змагань, чемпіони та призери України, Європи, світу з боксу.

Був тренером збірної України на Олімпійських іграх в Атланті (1996) та Сіднеї (2000).

В 2006 році отримав сертифікат міжнародної асоціації кік-боксингу за версією WPKA на право проведення занять у цілому світі.

У 1996-2000 роках робочий тренер збірної України з боксу. Нині — тренер-консультант збірної команди України з боксу та кік-боксінгу. Засновник школи боксу «Майстер клас» Паламаря.

З 2021 року є радником міського голови з питань освіти та фізичної культури.

“Вітаємо Любомира Григоровича із новим званням! Бажаємо міцного здоров’я та Божої опіки!” – зазначили у Стрийській міській раді.

Читачам також цікаво:

Коментарі