15:55
21.12.2022

Максим Козицький розкритикував Гетманцева щодо відсторонення керівництва львівської податкової

Також він закликав довести справу до логічного завершення та покарати усіх винних згідно із законом

Сьогодні вранці народний депутат України і голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев розмістив допис про відсторонення керівництва Львівської податкової у повному складі за наслідками моніторингу відшкодування ПДВ у 2022 році.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, пишуть Львівські новини.

“За дивним збігом обставин всі перевірки та відповідні рішення виконувачка обов’язків голови Державної податкової служби України Тетяна Кірієнко провела за один день – аж у другій половині грудня. Майже через пів року з того часу як Львівська ОВА вийшла у публічний простір з підозрою керівництва ДПС у Львівській області у непрозорому відшкодуванні ПДВ. Аж через пів року після того як підприємці на кожному куті неофіційно розповідали про схеми у стінах Львівської ДПС. Через пів року після великої кількості публікацій у ЗМІ про перерахування коштів фіктивним компаніям”, – зазначив Козицький.

Також очільник Львівської ОВА додав:

“Чому так довго, Даниле Олександровичу та Тетяно Павлівно? Саме ви як очільник Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики та очільниця ДПС України мали б моментально реагувати на подібні факти зловживань і порушень!

Чому новий керівник Львівської ДПС знову з приставкою в.о.? Сподіваюсь, що він не перейме досвід роботи колишнього виконувача обов’язків голови львівських фіскалів, який працював під вашим чуйним керівництвом. Також дуже б хотів публічно почути думку щодо цієї ситуації і Міністра фінансів України Сергія Марченка.

Наостанок хочу підкреслити: щоб не повторювались подібні ситуації, недостатньо відсторонити та звільнити, а слід довести справу до логічного завершення – щоб усі винні були покарані згідно з законом. Бо з таким підходом до роботи ми точно не зможемо знизити рівень корупції, як у Сингапурі, про який ви пишете, Даниле Олександровичу!”

Нагадаємо, наприкінці липня голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький у своєму Telegram написав, що Головне управління Державної податкової служби у Львівській області непрозоро та у «ручному режимі» відшкодовує кошти суб’єктам господарювання.

До ЛОВА неодноразово звертались підприємці через незрозуміле ухвалення рішень податкової служби в «ручному режимі» щодо відшкодування ПДВ тому чи іншому суб’єкту господарювання.

Читачам також цікаво:

Коментарі