11:35
08.02.2023

Митника, що зустрів Новий рік на Мальдівах, досі не звільнили зі служби

Володимир Касьян, котрий обіймає посаду директора Департаменту по роботі з персоналом Державної митної служби України, відправився святкувати Новий рік та Різдво на берег Індійського океану на Мальдіви. Після повернення з тижневої поїздки одразу втік на лікарняний. 

На фото Директор департаменту по роботі з персоналом центрального апарату митниці Володимир Касьян

Кадровик 30 грудня через пункт пропуску «Краківець-Корчова» у Львівській області покинув територію України на автомобілі Lexus  RX 450H білого кольору 2021 року випуску, Д.Н.З. АА6300ЕМ. Автівку зареєстрували на дружину горе-митника Ірину Касьян у червні 2022 року. В яку суму обійшлась сім’ї така покупка – достеменно невідомо, адже на час військового стану інформація з декларацій є закритою для журналістів.

На сайтах з продажу авто ціни на аналогічні Lexus стартують від 70 тисяч доларів США і сягають 82 тисяч вічнозелених.

Керівництво Державної митної служби України проігнорувало цю історію, головного кадровика Митниці і не звільнили, і розслідування не розпочали.

Не дивно, чому проігнорував цей скандал попередній очільник цього відомства, Вячеслав Демченко, оскільки він вже знав про неминучість свого звільнення.

Однак незрозуміло, чому на любителя теплого піску на островах Індійського океану Володимира Касьяна,  ніяк не відреагував Звягінцев, якого зараз призначили в.о. Начальника Державної митної служби України, адже звільнення головного “кадровика” Митниці після такого скандалу з відпочинком на Мальдівах було б цілком логічним та вчасним кроком, зважаючи, що все керівництво структури вже звільнили, а про головного “кадровика” забули.

На фото в.о  начальника  Державної митної служби України Сергій Звягінцев

Якщо Звягінцев хоче показати, що він на цій посаді, аби працювати, а не просто займати клітинку у штатному розписі, то пора брати на себе відповідальність і запускати роботу.

Нагадаємо, прес-офіцерку Держприкордонслужби Іванну Плантовську, яка хизувалась у соцмережах світлинами з відпустки у Парижі та заступника Генпрокурора України Олексія Симоненка, дружина якого не втрималась та опублікувала фото топ-чиновника на дорогому курорті у Іспанії, звільнили.

Коментарі