09:49
21.05.2021

На Львівщині 22-річний хлопець побив та пограбував пенсіонера

Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна

22-річний житель Стрийського району вдарив кілька разів каменем по голові потерпілого. Опісля  витягнув з кишені куртки гроші. За скоєне йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

19 травня, близько 16.00, до поліції надійшло повідомлення від 64-річного мешканця одного з сіл Дрогобицького району про те, що поблизу будинку невідомий чоловік побив його, відібрав гроші та втік.

На місці працювала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції.

Вже протягом години поліцейські встановили особу нападника, 22-річного  мешканця Стрийського району. Встановлено, що він побачив, як потерпілий зняв гроші у банкоматі, супроводив його до помешкання, після чого наніс кілька ударів каменем по голові та витягнув з кишені куртки грошові кошти в сумі 4200 гривень.

Нападника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сьогодні, 20 травня, слідчі Дрогобицького районного відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі