16:44
07.05.2021

На Львівщині біля водоспаду облаштували альтанки для туристів

Дорогою на гору Парашка можуть перепочити, розвести вогонь у спеціально відведеному місці

Біля 5-ти метрового водоспаду Гуркало, що неподалік села Корчин в урочищі “Велика Річка”, облаштували відпочинкову зону.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА, пишуть “Львівські новини”.

На території встановили 5 столів та 2 альтанки, де туристи дорогою на гору Парашка можуть перепочити, розвести вогонь у спеціально відведеному місці. Це дозволяє убезпечитися від лісових пожеж.

“На території Львівщини є 5 національних парків, – наголошує Наталя Табака. – Окрім “Сколівських Бескидів” у переліку недавно створений національний парк “Королівські Бескиди”, а також “Бойківщина”, Яворівський нацпарк та “Північне Поділля”. Усі вони мають ознаковані шляхи та відпочинкові зони на свіжому повітрі. Тож не засиджуйтесь вдома, травень щедрий на вихідні”, – розповіла керівниця управління туризму та курортів облдержадміністрації, Наталя Табака.

За словами Василя Приндака, директора Національного природного парку “Сколівські Бескиди”, національні парки – одна з найоптимальніших форм управління, де поєднується і збереження природи, інтереси людей місцевих та приїжджих, а також господарська частина.

Читачам також цікаво:

Коментарі