15:06
08.06.2022

На Львівщині побили директора шахти (ФОТО)

Керівника вугільного підприємства  доставили до лікарні

6 червня в одному з ювелірних магазинів Червонограда, що на Львівщині, колишній посадовець ДП “Львіввугілля” побив директора шахти “Надія”.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Про це інформує “ДК Захід”, пишуть “Львівські новини”

“ДК Захід” звернулись до Червоноградського відділу поліції за коментарем. Керівник поліції Василь Шимон у телефонній розмові підтвердив факт цього інциденту. Також розповів, що відкрито кримінальне провадження та триває слідство. Від решти коментарів відмовився.

“Львівські новини” також зателефонували керівнику поліції, аби дізнатись більш детально про побиття та конфлікт, який виник між чоловіками:

“Громадянин написав заяву у поліцію. Наразі тривають слідчі дії. Також опитуємо свідків та очевидців події.”

Стосовно стану потерпілого та нанесенні тілесних ушкоджень, Василь Шимон зазначив, що чекають на висновки судмедекспертизи. Інших деталей, на разі, не розголошують.

Як повідомляє “ДК Захід” керівника вугільного підприємства  на кареті швидкої допомоги доставили до червоноградської міської лікарні.

Журналісти “Львівських новин” зателефонували потерпілому, однак керівник вугільного підприємства не прокоментував конфлікт, оскільки, за його словами, погано почувався після операції:

“Мені погано, я після операції”, – наголосив чоловік.

Ще зовсім недавно відбулась резонансна подія з цим же керівником шахти «Надія», коли за невідомих обставин під будинком, де він живе, згорів їхній сімейний автомобіль.

Фото: ДК Захід

За додатковою інформацією із джерела у Червоноградській лікарні сьогодні стало відомо, що потерпілого було скеровано на госпіталізацію до міста Львова.

Інший учасник бійки

Як вдалося дізнатись “ДК Захід”, другим учасником конфлікту був колишній комерційний директор ДП “Львіввугілля”, який останнім часом потрапляє у гучні скандали.

Торік під час виконання ним обов’язків на керівній посаді державного підприємства прокуратура Львівської області повідомила йому про підозру у розтраті бюджетних коштів в особливо великому розмірі (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, у квітні 2021 року між ДП «Львіввугілля» та приватним підприємством було укладено тендерний договір на поставку гірничо-шахтного обладнання. При цьому підозрюваний, діючи в порушенням умов договору, вчинив дії щодо оплати вказаної продукції без її фактичної доставки на підприємство.

“ДК Захід” раніше публіуцвали про це, однак експосадовець почав погрожувати журналісту Олександру Клімову. Тоді поліція відкрила ще одне кримінальне провадження за фактом погрози журналісту, але слідство не знаходить там явних погроз і збирається закривати провадження.

Фото: ДК Захід

Через що відбувся конфлікт? Чи стосується він професійної діяльності керівника шахти, чи, може, виник з побутових причин? Поки невідомо.

Читачам також цікаво:

Коментарі