15:22
29.03.2023

На Львівщині незряча дівчинка зібрала понад 650 тисяч грн для ЗСУ

. За ці кошти придбали та передали для військових автомобіль

Дев’ятирічна незряча співачка Анна-Марія Герман із Комарного від початку війни зібрала понад 650 тисяч гривень для Збройних сил України.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомляє Львівська районна державна адміністрація, пишуть Львівські новини.

«Юна співачка Анна-Марія Герман із Комарного завдяки своєму таланту від початку війни вже зібрала понад 650 тисяч гривень. За ці кошти придбали та передали для військових на фронт дрон, автомобіль, рації медичної допомоги, одяг, взуття, термобілизну та продукти харчування», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Анна-Марія – незряча, та вона невпинно розвиває свій талант. Окрім навчання, школярка займається грою на бандурі, бере участь у різних конкурсах і здобуває призові місця.

На початку війни дівчинка вирішила, що хоче підтримувати ЗСУ і розпочала волонтерити: співала у містах, селах району, у церквах, збираючи так кошти для допомоги українським воїнам.

«Старший брат Анни-Марії Богдан Бражник – військовий. Тому дівчинка хотіла якомога більше зробити для таких мужніх хлопців, як він, що захищають нас на передовій. Зараз брат дівчинки на лікуванні на Львівщині після поранення», – додають в адміністрації.

Читачам також цікаво:

Коментарі