09:45
02.11.2021

На Львівщині п’яні майстри проводять реконструкцію школи (ВІДЕО)

Директорка закладу обурена робочим процесом та вимагає втручання влади

Директорка школи в смт. Гірник Червоноградського району, що на Львівщині, Наталія Маяк поділилася в соцмережах відео, де показала, як п’яні будівельники займаються реставрацією навчального закладу. Жінка обурена від побаченого, адже робітники не встигають все зробити вчасно.

Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці Наталія Маяк, пишуть “Львівські новини”.

Відео: Наталя Маяк

Так як реставрація школи — це проєкт “Великого будівництва”, то директорка вирішила звернутися до очільника ЛОДА Максима Козицького:

“Шановний Максиме Зіновійовичу! 28.10 ви отримали лист від педагогічного і батьківського колективів школи смт.Гірник і фотографії, з яких видно, як РЕАЛЬНО відбувається реконструкція і в якому розбомбленому стані школа 25 жовтня. Це при тому, що завершення реконструкції має бути 31 грудня. Ми дуже обурені і стурбовані темпами і якістю виконання робіт. Подібного листа я відправила Президенту України, оскільки це президентський проєкт. Чому повинні виникати проблеми з фінансуванням, поставкою матеріалів, якщо, як ви самі пишете, виділені державні кошти. Я, директор школи, від імені батьків і дітей переконливо вас прошу втрутитися і проконтролювати процес реконструкції, адже це школа, в якій повинні навчатися ДІТИ не дистанційно, а очно!”

Читачам також цікаво:

Коментарі