18:30
22.11.2021

На Львівщині порушник ПДР наніс поліцейським тілесних ушкоджень (ФОТО)

Під час втечі зловмисник пошкодив 2 службові авто та наніс травми 4 правоохоронцям

Вночі, 22 листопада, по автодорозі між містом Городок і селом Бартатів Львівського району водій автомобіля “Рено Дастер” порушив ПДР. Це помітили співробітники поліції, проте замість зупинки водій почав втікати на високій швидкості.

Про це інформує Національна поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

“Незважаючи на неодноразові вимоги поліцейських про зупинку, порушник збільшив швидкість і почав утікати, створюючи аварійні ситуації та наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. У результаті зловмисник пошкодив два службові автомобілі, внаслідок чого четверо співробітників поліції отримали тілесні ушкодження“, — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Фото: Нацполіція Львівщини

Патрульні поліцейські зупинили водія-порушника на околиці села Стоянці Яворівського району. На місці працювала слідчо-оперативна група. Зловмисник — 35-річнний мешканець Яворівського району. Пройти освідчення на стан алкогольного сп’яніння він відмовився.

Фото: Нацполіція Львівщини

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі