10:37
01.09.2023

На Львівщині трудовий колектив не впустив новопризначену очільницю коледжу на своє робоче місце

Оссвітянці навіть не дали можливості представитись

Сьогодні, 1 вересня, в Червоноградський гірничо-економічний фаховий коледж було призначено в.о. нового директора, оскільки попереднього директора двічі ловили на хабарі. 

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Олександр Клімов.

“Про призначення нового керівника було відомо ще кілька днів тому, і така ідея пішла в розріз з бажаннями бухгалтера та в.о. директора, які явно мають за що переживати, адже фінансовий аудит закладу неминучий після скандальної зміни керівника установи”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Клімов, сьогодні у свій перший робочий день до коледжу прибула новопризначена в.о. директора Романів Наталія Борисівна, проте жінку не впустили до робочого місця, трудовий колектив навіть не дав можливість представитись новій очільниці коледжу, зчинивши бунт та акцію під стінами закладу освіти, пообзивали нову директорку гауляйтеркою та рейдеркою.

“Чому трудовий колектив коледжу апріорі не погоджується з призначенням на посаду директора людину “зі строни” здогадатися не важко, адже в останні роки на розбудову та ремонти приміщень закладу освіти виділятися дуже солідні суми.

То хто у цьому випадку рейдер і гуляйтер, який не підкорюється рішенням департаменту освіти???

КНР (коледжівська народна республіка)”, – підсумував Клімов.

Коментарі