16:45
21.08.2024

На Львівщині відзначать День шахтаря з безкоштовними атракціонами для дітей

Святкування відбудеться у місті Червоноград 25 серпня з 14:00 до 19:00 години

Як повідомляє “Офіс Шахтаря”, захід відбудеться за ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького та його радника Ореста Кавецького.

“За сприяння адміністрації ДП “Львіввугілля” у тісній співпраці з ЛТО Профспілки Працівників Вугільної Промисловості України та Регіональне Об’єднання НПГУ м.Червоноград, за організаційної підтримки Червоноградської міської ради, Благодійний фонд “КАВА” для дітей шахтарів і всіх дітей міста організовує безоплатні атракціони в центральному міському парку Червонограда“, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, атракціони працюватимуть 25 серпня, у неділю, з 14:00 до 19:00 години.

У програмі на дітей та гостей свята очікує надувна гірка “Мега Посіпаки”, батутний комплекс “Дракон”, надувний батут “Сафарі”, спортивні батути, карусель, а також солодка вата.

“Ласкаво просимо маленьких червоноградців разом із батьками завітати на атракціони БФ “КАВА” (у парку, за Народним домом, по тій стороні, де фонтан). Щиро дякуємо воїнам ЗСУ за захист і можливість вшанувати гірників, які тримають енергетичний фронт у цей нелегкий для держави час, а також за можливість дарувати дітям гарний настрій”, – зазначили у дописі.

Коментарі