14:49
26.01.2022

На Львівщині виявили понад 1200 порушень на автозаправних станціях

Перевірили понад 500 об’єктів області

На виконання доручення Прем’єр-міністра України на Львівщині торік перевірили усі суб’єкти господарювання, які фактично здійснюють реалізацію паливно-мастильних матеріалів на теренах області.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пишуть “Львівські новини”.

“Перевірки з питань дотримання вимог охорони праці, промислової безпеки та гігієни праці було проведено у 121 суб’єкта господарювання, що здійснюють діяльність на 541 об’єктах підвищеної небезпеки (АЗС, АГЗП, АЗК).  За результатами вжитих впродовж 2021 року Головним управлінням заходів, на перевірених підприємствах усунули  96% з 1215 виявлених порушень вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, промислової безпеки та гігієни праці. За результатами перевірок підприємствами ідентифіковано та зареєстровано 169 об’єктів підвищеної небезпеки, на 50 % зросла кількість поданих декларацій безпеки об’єктів підвищеної небезпеки”, – повідомили у ГУ Держпраці у Львівській області.

9 суб’єктам господарювання за позовами ГУ Держпраці судом заборонено експлуатувати устаткування та виконання робіт підвищеної небезпеки на 46 об’єктах.

Окрім того, упродовж 2021 року працівники ГУ Держпраці у Львівській області брали участь в роботі міжвідомчої робочої групи щодо перевірки дотримання вимог законодавства суб’єктами господарювання що здійснюють діяльність пов’язану із зберіганням та/або реалізацією нафтопродуктів.

Як повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик,  за результатами вказаної роботи перевірили понад 500 об’єктів, за результатами чого виявлено ряд порушень законодавства та вилучено 268 тонн пального та обладнання на суму 1,350 млн грн, а також нарахували штрафних санкцій на суму понад 11 млн грн.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі