14:23
30.12.2022

На Львівщині заборонили феєрверки на час воєнного стану

У Новорічну ніч та на інші свята не можна пускати феєрверки, салюти та пітарди

Сьогодні, 30 грудня, у Львівській ОВА відбулось засідання Ради оборони області. В межах засідання розглянули питання забезпечення правопорядку під час проведення новорічних та Різдвяних заходів.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА, пишуть Львівські новини.

Рішенням Ради оборони в області заборонили використання (запуск) усіх видів піротехнічних виробів, в тому числі феєрверків, салютів, петард, впродовж дії правового режиму воєнного стану. 

Виконання цього рішення контролюватиме Нацполіція та патрульні.

“Також під час новорічних та Різдвяних свят у посиленому режимі працюватимуть органи правопорядку, які патрулюватимуть вулиці, ДСНС з метою виявлення та знешкодження вибухових пристроїв у місцях проведення заходів та реагування на повідомлення про виявлення чи застосування вибухових пристроїв, вогнепальної зброї, а також на випадок виникнення пожеж або інших надзвичайних ситуацій”, – йдеться у дописі.

Керівники релігійних громад області мають забезпечити проведення трансляцій богослужінь на онлайн-ресурсах, таким чином мінімізувавши присутність вірян у самих храмах. Та встановити богослужіння так, щоб їх початок та завершення не припадали на період комендантської години з урахуванням часового режиму того чи іншого регіону під час проведення релігійних обрядів.

Нагадаємо, що комендантська година на Львівщині триває з 00:00 до 05:00 год.

Читачам також цікаво:

Коментарі