18:59
31.03.2021

Начальник Галицької митниці опинився “поза законом”

Начальник Держмитслужби Павло Рябікін призначив Андрія Колобродова очільником митниці ще до того, як його кандидатуру розглянули в Міністерстві фінансів, незважаючи на те, що це є грубим порушенням законодавства

Вчора, 30 березня, голова Державної митної служби опублікував наказ, яким призначив новим виконувачем обов’язків начальника Галицької митниці 35-річного експрацівника СБУ, мешканця Києва Андрія Колобродова.

Про це пишуть Львівські новини.

“Згідно з наказом Державної митної служби України з 30 березня виконання обов’язків начальника Галицької митниці Держмитслужби покладено на Колобродова Андрія Володимировича”, – повідомили в Галицькій митниці.

Начальник Держмитслужби Павло Рябікін призначив Андрія Колобродова очільником митниці ще до того, як його кандидатуру розглянули в Міністерстві фінансів, незважаючи на те, що це є грубим порушенням законодавства. Сьогодні, 31 березня, з’явилась інформація, що заступник Міністра з питань Євроінтеграції Юрій Драганчук звернувся з листом до Павла Рябікіна, у якому вимагає  надати письмове пояснення таких дій.

Тож попри те, що новому начальнику Галицької митниці  вже організували святкову фотосесію, наші джерела в Держмитслужбі України мають сумніви, чи затримається він у своєму кріслі через скандал з призначенням.

Також читайте:

Коментарі