11:37
30.11.2022

Депутат-красень отримав звання професора (ФОТО)

Депутат Львівської обласної ради Юрій Раделицький отримав звання професора Кафедри обліку і аудиту економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

“Дякую всім. Батькам, брату, дружині, 15-ій школі, ліцею менеджменту, економічному факультету. Ви всі найкращі, люблю Вас”, – написав на своїй Facebook-сторінці професор.

Юрій Раделицький почав працювати на кафедрі у 2004 році.  У 2010 – захистив кандидатську дисертацію, а у 2019 році здобув ступінь доктора.

Безумовно, це висококваліфікований викладач, який дійсно любить свою роботу, якого цінують колеги та люблять студенти. Юрій Орестович навчає та ділиться своїм досвідом із молодим поколінням, аби вони могли стати кваліфікованими фахівцями. Він завжди усміхнений, позитивний, комунікабельний та відповідальний. До слова, студенти щедрі на похвалу стосовно професора та у захваті від лекцій та викладання матеріалу.

“Сьогодні йду на іспит і, напевно, їм поставлю автоматом (ред. – сміється, жартує)”, – розповів Юрій Орестович журналістам Львівських новин.

Фото: Facebook-сторінка Юрія Раделицького

Редакція Львівських новин щиро вітає Юрія Раделицького із новим званням, який є вінцем академічної кар’єри. Дякуємо за внесок у розбудову сильної освітньої інституції. Бажаємо вам подальшої плідної праці на благо і розвиток Кафедри, перспектив, миру та перемог.

Коментарі