14:38
09.03.2021

Наймолодша митничка розсікає на БМВ та засмагає на дорогих курортах

Лише у квітні 2020 року 24-річна уродженка с. Гвіздець, що на Франківщині, подала свою кандидатуру на посаду державного інспектора відділу у сфері запобігання, виявлення та протидії корупції Галицької митниці

Щойно завершивши навчання у НУ “Львівська політехніка” та пропрацювавши у структурі митниці менше року, молода юристка Надія Долинюк стала секретарем тодішнього керівника Галицької митниці Володимира Цабака.

Про те, як живе держслужбовиця, дізналися “Львівські новини”.

З трамваю дівчина пересіла за кермо БМВ та відвідала не один екзотичний курорт.

Відомо це, звісно, не з декларації Надії, а з її сторінок у соцмережах. Чи не усі фотографії опубліковані вже після приходу на митницю. Тепер 25 річна Надія регулярно ділиться світлинами з фотосесій на дорогих курортах.

Фото з Facebook-сторінки Надії Долинюк

Фото з Facebook-сторінки Надії Долинюк

На інших фото молода держслужбовиця як не у брендовому одязі, то з дорогими аксесуарами. Наприклад, цей телефон на момент публікації фото вартував більше 1000 доларів, а це приблизно три зарплати на Митниці.

Фото з Facebook-сторінки Надії Долинюк

От чим поки публічно не хизується працівниця митниці – це дороге авто, паркетник БМВ Х3 білого кольору. Саме на ньому на улюблену роботу приїздить секретарка Володимира Цабака, який сьогодні є першим заступником начальника Галицької митниці. Таке авто на вторинному ринку вартує близько 22 000 доларів США. А при нинішніх зарплатах на митниці відкладати на нього гроші доведеться не менше, як чотири роки. Звісно, якщо не їсти, не одягатись та не відпочивати.

Щоб не пояснювати правоохоронцям походження розкішних речей – чиновники оформлюють їх на сторонніх осіб. БМВ, на якому їздить Надії Долинюк, зареєстровано на Олесю Костюк.

Більше читайте у наступних розслідуваннях “Львівських новин”.

 

Також читайте:

 

 

Коментарі