17:22
13.04.2021

Накрав майже на 400 тис гривень: на Львівщині затримали злодія

Чоловік викрадав гроші, документи, мобільні телефони, електротехніку, ювелірні вироби та інше цінне майно

34-річний  мешканець Борислава, що на Львівщині, викрав з квартир громадян майна на загальну суму майже 400 тисяч гривень.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Під час  обшуків за його місцем проживання поліцейські виявили та вилучили пакет з порошкоподібною речовиною, яка, згідно з висновком експертизи, виявилася метадоном.

Правоохоронці встановили, що зловмисник у період від листопада 2020 року до березня 2021 року скоїв щонайменше 15 крадіжок з квартир жителів Борислава. Чоловік проникав у помешкання через вікна та викрадав гроші,  документи, мобільні телефони, планшети, електротехніку, інструменти, ювелірні вироби, нагороди та інше цінне майно. Загалом, підозрюваний викрав з помешкань громадян майна на загальну суму 391 тисяча 549 гривень.

Зловмисник, намагаючись утекти, завдав удару одному з поліцейських, спричинивши тілесні ушкодження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями цих статей, – позбавлення волі терміном до п’яти років.

Також читайте:

Коментарі