20:19
14.04.2021

Нардеп зі Львова у розпал засідання Ради обирав собі авто (ФОТО)

Євген Петруняк раніше був помічений на тому, що розглядав на телефоні фото оголених жіночих грудей під час засідання Ради

На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради народні депутати займалися обговоренням поправок до “земельного” закону. Проте були й ті, кого більше цікавили інші справи, — наприклад, вибір авто.

Про це пишуть Львівські  новини з посиланням на Букви.

Йдеться про представника фракції “Слуги народу” Євгена Петруняка.

У момент, коли народні обранці займалися поправками до законопроєкту про “земельну децентралізацію”, нардеп-“слуга” активно листувався  щодо купівлі автомобіля.

Співрозмовник нардепа Петруняка пропонував йому різні варіанти з ресурсу Auto RIA: зокрема, Audi A4 2017 року випуску та Volkswagen Passat 2016 року.

Варто зазначити, що Євген Петруняк раніше був помічений на тому, що розглядав на телефоні фото оголених жіночих грудей під час засідання Ради. Після того, як цей інцидент був висвітлений у ЗМІ, нардеп зайнявся пошуком новин про себе в Інтернеті.

Як відомо, нардепи зараз розглядають поправки до проєкту закону №2194 “Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин”.

Документом передбачається, що всі землі державної власності за межами населених пунктів, крім тих, що залучені до виконання державою своїх функцій, переходять у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст.

До нього було подано 3128 пропозицій та поправок. Народні депутати загалом встигли розглянули 1831 поправку. Жодна не знайшла підтримки в залі.

Також читайте:

Коментарі