14:10
26.11.2021

“Наші Без Раші” презентували новий сезон гумористичних скетчів та ідею комедійної стрічки “Пропала грамота 2” (ВІДЕО)

Фільм “Пропала грамота ” – це сучасна комедійна версія легендарної стрічки Бориса Ільченка. Він  розповідає про двох солдатів Збройних Сил України, Степана та Василя, які воюють на сході України і терміново мають доставити у Кремль телеграму. 

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив лідер проєкту «Наші без раші» Роман Гапачило, пишуть “Львівські новини”.

Герої вирушають до Москви на танку, щоб виконати завдання отримане від Генерального  Штабу. Протягом подорожі до Кремля з Степаном та Василем трапляються пригоди, про які і розповість фільм.

“Ти завжди ставиш собі питання, а що Далі ? Чи можу я краще, чи більше ? Ми дали собі відповідь що так! Ми можемо трішки більше ніж скетчі!

Поки ми боремось з Ютуб щоб презентувати скетчі 7-го сезону, а паралельно готуємось до повного метру, комедійного фільму “Пропала Грамота 2” в партнерстві Kolegi Studio Production та Akhtem Shevket Oglu Seit-Abla. Ми довго вагались, думали, та зрозуміли “Нішо не зупинить ідею, час якої настав”!” – йдеться у дописі.

Кожен донат – приближає Степана та Василя до Кремля!

Підтримати фільм можна за посиланням: https://biggggidea.com/…/hudozhnij-komedijnij-film…/

“Наші Без Раші” –  колектив креативних людей з Буковини, Галичини, Полісся, Поділля, яка вже протягом останніх 3-ьох років тішить Українців хорошим історіями про Україну Майбутнього.  Скетчі,  ідея яких полягає в тому, щоб через призму гумору підняти болючі суспільно-соціальні теми, і таким чином дати глядачу можливість глянути на ситуаціюю в країні по-іншому.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі