18:10
25.11.2022

Нацвідбір на «Ігри Нескорених» планують провести на Львівщині

Реєстрація кандидатів на участь у змаганнях почнеться у січні

Національні відбіркові змагання, на основі яких буде сформовано склад національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях “Ігри Нескорених”, заплановано провести у Львівській області.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів, пишуть Львівські новини.

“Весь світ бачив, як на цьогорічних Іграх в Гаазі наші Нескорені проявили себе справжніми героями! Вони не лише вибороли 16 медалей, а й зробили безцінний внесок у перемогу України на міжнародному інформаційному фронті – донесли світовій спільноті правду від першої особи про російську збройну агресію проти України. Наша національна збірна обов’язково братиме участь у Іграх Дюссельдорф, і ми вже активно працюємо над організацією та забезпеченням підготовки і участі збірної команди України в Іграх Нескорених у 2023 році”, – сказав заступник міністра у справах ветеранів України Євген Котик.

Під час визначення місця проведення національних відбіркових змагань не менш важливою є зацікавленість і внесок місцевої влади у розвиток ветеранського спорту, залучення підтримки зі сторони спортивних осередків, наявність та стан реабілітаційно-спортивної інфраструктури.

“Ми плануємо, що Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної для участі в Іграх Нескорених відбудуться у квітні 2023 року, а реєстрація кандидатів на участь у змаганнях почнеться орієнтовно у січні. Тому ми готові до плідної співпраці задля якісного проведення національних відбіркових змагань на Львівщині”, – підкреслив Котик.

Наразі сторони вивчають характеристики об’єктів спортивної інфраструктури Львова та області, на яких можна буде проводити національні відбіркові змагання.

Читачам також цікаво:

Коментарі