16:01
23.01.2021

Не стало легендарного журналіста Ларрі Кінга

Чоловікові було 88 років, відомо що він хворів на коронавірус

Сьогодні зранку в медичному центрі Седарс-Синай в Лос-Анджелесі помер відомий американський телеведучий та журналіст Ларрі Кінг. Причина смерті наразі не відома широкому загалу. Журналістові було 88 років.

Повідомлення про це з’явилось на його сторінці у твітері сьогодні.

На початку року з’явилась інформація, що Кінга госпіталізували в медичний центр після позитивного тесту на Covid-19. Як відомо, раніше у чоловіка виникали серйозні проблеми зі здоров’ям. Зокрема, лікарі діагностували діабет, Кінг переніс кілька серцевих нападів, а у 2017-у пройшов курс лікування від раку легенів.

Ларрі Кінг є легендою американської тележурналістики. З 1985 по 2010 рік вів ток-шоу Larry King Live на телеканалі CNN. З 2012 року вів шоу «Larry King Now» на Hulu. Його шоу на CNN було занесено в Книгу рекордів Гіннеса як найтриваліше шоу на телебаченні з незмінним ведучим.

За своє життя Кінг провів десятки тисяч інтервʼю із різними знаменитостями – політиками, бізнесменами, зірками шоу-бізнесу. Кінг два рази удостоювався премії Пібоді (міжнародна премія за видатний вклад у галузі масмедіа), отримав «Еммі», у нього є власна зірка на Алеї слави в Голлівуді.

Коментарі