12:32
14.02.2023

Небайдужих просять допомогти дівчині із невиліковною хворобою м’язів (ФОТО)

Вартість операції, імплантів та перебування в клініці – понад 44 тисяч євро

Від народження Іванка Вінтоняк має інвалідність через невиліковну хворобу м’язів, проте це не заважало їй жити звичайним життям. Вона навчалась, працювала, вела активне соціальне життя. Зараз дівчина потребує фінансової підтримки небайдужих, аби зробити операцію у Фінляндії.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це Іванка повідомила на своїй Facebook-сторінці, пишуть Львівські новини.

Через слабкі м’язи в дівчини впродовж 18 років розвивався сколіоз. І з ним вона жила нормально  до літа 2022 року.

Торік Іванка  втратила вагу, спина зовсім не мала опори,  сколіоз почав прогресувати. Тепер вона не може сидіти без болю більше години, не можу без болю лежати. Також викривлення спини негативно вплинуло на внутрішні органи.

Висновок лікарів: необхідна операція з вирівнювання хребта.

Дівчина зазначила, що через певні нюанси зі здоров’ям зробити операцію в Україні немає можливості. Проте вже зараз операцію можна зробити у спеціалізованій приватній клініці Фінляндії, у місті Гельсінкі.

“Я приїхала у Фінляндію, пройшла обстеження та отримала рахунок на операцію. Вартість операції, імплантів та перебування в клініці – понад 44 000 €. Для мене це неймовірно велика сума. Я не хочу решту життя провести на ліжку з болем і супутніми наслідками. Я хочу продовжити працювати, виходити гуляти, хочу ще побачити світ і здійснити свої мрії. Хочу просто жити звичним життям у своєму візку, як до цього раніше”, – розповіла Іванка.

Фото: Ivanka Vintonyak

“Тому я прошу вашої допомоги у зборі коштів та поширенні інформації. Знаю, що зараз багато людей виїхали за кордон. Тож, якщо ви зможете розповісти своїм друзям європейцям про мою потребу, ви зробите неоціненний вклад у моє лікування.

Якщо хтось із благодійників має можливість надіслати більшу суму, то переказ можна одразу здійснити на рахунок клініки. Для цього потрібно зв’язатись зі мною”, – додала дівчина.

Реквізити для допомоги:

Вінтоняк Іванна Романівна

 5457 0822 9346 4157 (номер гривневої картки)

PaylPal: ivannnavintonyak@gmail.com

Реквізити для грошових переказів у євро (EUR)

VINTONIAK IVANNA

Account

5168745127822994

IBAN: UA033052990262066400941408685

BANK OF BENEFICIARY (Банк одержувача)

JSC CB PRIVATBANK, 1D HRUSHEVSKOHO STR., KYIV, 01001, UKRAINE

SWIFT CODE/BIC

PBANUA2X

Читачам також цікаво:

Коментарі