12:57
27.11.2023

Небайдужих просять допомогти молодій дівчині у подоланні страшної недуги

Процедура звичайного видалення мозолю обернулася для дівчини серйозним інфікуванням

Мирославі Ковбашин медики занесли інфекцію під час видалення мозолю, це спричинило страшну недугу. Трапилась біда після того, як дівчина пережила кілька складних операцій.

“Мені всього 27. Здається, що це тільки мить мого життя, але гіркому моєму життєвому досвіду не позаздриш.. Лікарі прирекли мене ще дитиною до інвалідного візка. Я свого часу мріяла про хорошу перспективну роботу, сімейний затишок. Мріяла про те, що хоче кожна свiдома людина. Мрiяла бути здоровою. Мрії, на жаль, не здійснюються так як я собі запланувала. Доля чомусь вирішила обрати тернистий шлях до щастя”, – розповіла Мирослава.

Звичайне видалення мозолю призвело до страшної хвороби – трофічної виразки п’яткової кістки. Окрім цього й інші супутні хвороби прикували молоду дівчину до інвалідного візка.

“На жаль стався ” рецидив “. Мені потрібно щодня , опустивши голову, благати людей про допомогу. Тоді я зможу хай і не одразу, але втілити свою мрію у життя. Ціннішого, ніж здоров’я у нас нема нічого. Тож бережіть його. Друзі, я благою Вас допоможіть мені, я дуже хочу хоча б спробувати, здійснити мрію ВСЬОГО ЖИТТЯ”, – продовжила дівчина.

Мирослава розпочала збір коштів на курс реабілітації.

Вартість курсу, який триватиме 30 днів, –  60 тисяч гривень.

Зробімо добро разом та допоможемо Мирославі одужати і стати на крок ближче до заповітної мрії.

Переказати кошти ви можете за реквізитами:

5375414121242282 (монобанк, отримувач Ковбашин Мирослава Анатоліївна)

 

Коментарі