10:55
29.12.2021

Небайдужих просять допомогти молодій львів’янці, яка бореться з онкологією (ФОТО)

Після другого курсу хіміотерапії настало різке погіршення і Діну терміново госпіталізували з критичною анемією

Небайдужих просять допомогти Діні Радик, мамі 2-річного хлочика, яка бореться з онкологією. У жінки виявили карциному яйника. Пухлину видалили, однак зараз у Діни почалось обширне метастазування та стан здоров’я погіршився. 

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Tom Lugoloobi, чоловік Діни Радик, пишуть “Львівські новини”.

“ДОПОМОЖІТЬ!!! Друзі, приятелі і люди Доброї Волі. Моя дружина Dina Radyk, мама нашого дворічного синочка Лева, бореться з важким онкологічним захворюванням. Попри те, що пухлина (карцинома яйника класу high grade) була видалена, нажаль ми боремося з обширним метастазуванням. Після другого курсу хіміотерапії настало різке погіршення і Діну терміново госпіталізували з критичною анемією”, – написав Том.

Фото: Tom Lugoloobi

Небайдужих просять фінансово підтримати жінку у цій боротьбі за життя, у пошуках ефективного лікування і вирішенні інших труднощів, які принесла їхній сім’ї хвороба.

Картка для підтримки:

5168745019168548      Радик Діна Костянтинівна

“А також запрошую відвідати благочинний Різдвяний концерт який ми з друзями зіграємо у філармонії 16 січня. Анонс буде зроблено трохи пізніше. Дякую Усім, хто відгукнеться чи то фінансовою підтримкою, чи то молитвою чи добрим словом-побажанням!!!” – йдеться у дописі.

Також сім’я шукає няню для синочка Лева, 2 рочки. Небайдужих просять надати можливі контакти та рекомендації.

 

Коментарі