13:57
13.10.2021

Нова зірка мережі: співак зі Львова підкорює український шоу-бізнес (ВІДЕО)

Відеокліпи Панаса Буйного набирають сотні тисяч переглядів!

Сьогодні, 13 жовтня, вийшов новий кліп на пісню “Вишенька-Черешенька” Панаса Буйного, яка є ремейком однойменної народної пісні. Його попередні роботи набирають сотні тисяч переглядів в YouTube, а популярність зростає стрімкими темпами. У чому ж феномен цього співака?

Журналіст “Львівських новин” поспілкувався з продюсером Панаса Буйного Богданом Нестором та дізнався, як виник цей проєкт та які його перспективи.

–Пане Богдане! У вас буквально 2 години тому вийшов новий кліп і мене цікавить як взагалі виникла ідея цього образу Панаса Буйного?

–Варто почати з того, що ми знайомі з моїм колегою понад 10 років. Взагалі, Панас до початку своєї кар’єри сольного співака був барабанщиком, ведучим весіль, корпоративних заходів… Через карантин все прикрилося, ми сиділи без роботи і студія звукозапису також “відпочивала”. Думаючи чим зайнятися, ми створили такий проєкт, по-перше, для того, аби карантин легше проводити, а, по-друге, щоб придумати новий образ, який запалюватиме (публіку — ред.), бо виконавців такого жанру в Україні немає, окрім Дзідзьо та Полякової, у якої більшість творчості російською. Тому ми вирішили зробити щось таке українське, яке буде доступне для людей, щоб ми були ближчими з ними.

Фото: фейсбук-сторінка Панаса Буйного

–Тобто, цей проєкт виник як жарт, проте переріс у щось більш серйозне?

–Приблизно так і було. Ми починали це так-сяк, типу “попробуємо, поприкалуємося”, але третя і четверта пісні “зайшли”, їх крутять по весіллях та радіо, для прикладу “Радио Пятница”, “Шансон”, вже було понад 50 тисяч радіоефірів тої пісні.

Фото: фейсбук-сторінка Панаса Буйного

–Можете назвати специфіку пісень, чим вони не схожі на інших?

–Всі роблять сучасну трендову музику, а ми пішли “антитрендом”. Ми хотіли згадати усіх корифеїв українського шоу-бізнесу, які випускали пісні з народними мотивами, і додали до них сучасності. Тобто вони особливі тим, що не такі як всюди, навіть не радіоефірні. Коли ми їх (пісні — ред.) планували та писали, це була швидше іронія, і не думали, що це може потрапити на радіо… Особливість в тому, що завжди треба робити неподібне на всіх, і воно автоматично стає популярним.

На момент публікації інтерв’ю кліп набрав понад 600 тисяч переглядів

–Ви згадали, що чимось схожі на Дзідзьо. Чи є плани на співпрацю з ним чи іншими зірками шоу-бізнесу?

–Це треба починати з пісні. Найперше має бути пісня, щоб почати щось говорити. Зрозуміло, що колаборації — це завжди цікаво, але в нас зараз головна ціль випустити альбом. Тоді вже будемо рухатися на популяризацію все ширше й ширше.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі