22:19
09.05.2021

Голова Львівської райдержадміністрації розповіла про ліквідацію наслідків обвалу мосту (ФОТО, ВІДЕО)

Львівська РДА  підготує усі необхідні звернення щодо встановлення відеокамер, світлофора та вагових комлексів на автодорозі в с. Гайок

Сьогодні, 9 травня, в день храмового празнику в с. Руда Сілецька, що на Львівщині, біля церкви відбулась зустріч з місцевими мешканцями та жителями навколишніх сіл. Обговорили надзвичайну ситуацію,  внаслідок обвалу мосту у с. Гайок на автодорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк. 

Про це інформує Голова Львівської райдержадміністрації Христина Замула, пишуть “Львівські новини”.

Наразі, облаштували пішохідний перехід, отож, мешканці довколишніх сіл  були присутніми на празничній Божественній літургії. 

джерело: Христина Замула

“Щодо відповідей на питання якими цікавились люди: вже сьогодні розпочали облаштування поруч тимчасового мосту для забезпечення проїзду легкового транспорту (місцеві в цьому переконались, а для всіх інших відео в пості); завтра вранці розпочнемо проведення ремонту дороги Кам’янка-Бузька – Забужжя – Руда Сілецька С140801 з метою використання її для проїзду у с. Руда Сілецька на час будівництва мосту; з вівторка перевезення пасажирів на міжміських автобусних маршрутах загального користування здійснюватиметься до безпечних меж аварійної ділянки дороги H-17 “Львів – Радехів – Луцьк” з напрямку міста Львів до с. Гайок, з Радехівського напрямку до с. Руда Сілецька. Графік перевезень оприлюднимо”, – йдеться у повідомленні.

джерело: Христина Замула

Також Христина Замула зазначила, що Львівська районна державна адміністрація  підготує усі необхідні звернення щодо встановлення відеокамер, світлофора в с. Гайок та вагових комлексів на автодорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк. 

джерело: Христина Змаула

Закликаю усіх хто “робить на цьому політику” вгамуватись та перестати збурювати поширенням неправдивої інформації людей. Стверджуйтесь як “політики” на хорошому і позитивному. А новий широкий міст збудують і без ваших політичних шоу”, – додає Голова райдержадміністрації.

джерело: Христина Замула

джерело: Христина Замула

Нагадаємо, 3 травня у селі Гайок на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк обвалився міст через річку Західний Буг.

 

Коментарі