09:02
12.11.2021

Очільниця Львівського району розповіла про хід ремонту басейну для дітей

У цьому ж спортоб’єкті буде другий басейн для оздоровчих занять дорослих

Христина Замула, голова Львівської районної державної адміністрації, розповіла про хід реконструкції басейну в ДЮСШ “Тризуб”, що у Давидові. За її словами, ремонт скоро завершать, а басейн стане улюбленою локацією для молоді.

Про це Христина Замула інформує у своїй фейсбук-сторінці, пишуть “Львівські новини”.

“Спортивний заклад матиме два басейни – для навчання плавання і оздоровчих занять для дорослого населення та для навчання плавання дітей молодшого та середнього шкільного віку. У приміщенні будуть тренерські, гардеробні та душові кімнати. Оновлений спортивний об’єкт відповідатиме всім нормам для проведення занять та змагань із водних видів спорту”, — розповідає очільниця Львівської районної державної адміністрації.

Фото: фейсбук Христини Замули

Вартість реконструкції об’єкту — понад 23 мільйони гривень.

Також вона сказала, що це один із найбільших спортивних об’єктів області, тому після ремонту там зможуть займатися 150 вихованців ДЮСШ. Реконструкція проводиться у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Фото: фейсбук Христини Замули

“Впевнена, що басейн стане для дітей та молоді улюбленою локацією для занять спортом, спілкування і здорового відпочинку”, — запевняє Христина Замула.

За словами очільниці Львівської райдерж адміністрації, спортоб’єкт почне працювати вже зовсім скоро.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі