18:28
06.02.2023

Одіозний Гетманцев в унісон з Арахамією дякує опзж за боротьбу з корупцією і патріотизм

ВР підтримала дострокове припинення повноважень нардепа від опзж Абрамовича

Одіозний голова податкового та митного комітету ВР України Данило Гетманцев подякував депутату від проросійської партії Ігорю Абрамовичу за роботу.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомляє “Бомок”, пишуть Львівські новини.

“Без перебільшення, переважна більшість реформ, які ми провели з 2019 року, не відбулася би без нього. Разом ми ліквідували корупційні площадки Яценко, разом приймали антиофшорний закон, разом дбали про доходи бюджету та справедливість, рівність оподаткування для всіх українців.  Безвідносно до політичних кольорів і точно з суто проукраїнських позицій.

Розумію, що рішення про складання повноважень було для нього дуже важким. Для нашого комітету це велика втрата”, – йдеться в дописі Гетманцева.

“Бомок” раніше писав: “Чи розчавить тінь регіонала та агента ФСБ Сівковича голову податкового комітету Верховної Ради Данила Гетманцева”.

Голова фракції “Слуга народу” у ВР Давид Арахамія також відзначився пошуком “хороших опзжешників”. Він заявив, що Ігор Абрамович своєю проукраїнською позицією ніколи не асоціювався у нього з ідеологією опзж.

До слова, 20 березня Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення призупинити будь-яку діяльність політичних сил, пов’язаних із росією, на час воєнного стану.

28 березня Верховна рада отримала закон проєкту №7172-1, який передбачає заборону проросійських партій в Україні. Того ж дня партія “Опозиційна платформа — за життя” заявила про призупинення своєї діяльності.

Читачам також цікаво:

Коментарі